Skani studija JAUNASIS KULINARAS
33.00 EUR / mėn.
Stoti į eilęPirmadienis | |||
Pirmadienis | 14:30 - 16:00 | 324 kab. | Žydrūnė Markevičiūtė |
Kartais taip nusibosta laukti, kol kas nors padarys sumuštinį, iškeps blynų ar nupirks ką nors skanesnio. O jei visą tai galėtum pasidaryti pats? Išsikepti skanių sausainių, susitepti savo sukurtą sumuštinį ar net nustebinti tėvelius vakariene? Turim gerų žinių – viso to gali išmokti mūsų skanioje studijoje „Jaunasis kulinaras“.
Užsiėmimo tikslas per maisto gamybą išmokti kalbėtis, dalintis, gerai ir saugiai praleisti laiką. Mokomės pažinti maisto produktus, saugiai elgtis su įrankiais, pagaminti proginius patiekalus. „Jaunasis kulinaras“ turi savo virtuvę, kurioje dažnai sulaukiame kulinarinių svečių iš įvairių sričių, kurie dalinasi savo patirtimi ir dar labiau praplečia vaikų akiratį.
Dėmesio! Į pažengusių ir profesionalų grupes priimami tik praėjusiais metais lankiusieji užsiėmimus. Sutartis galima sudaryti tik LVJC Informaciniame centre.
Norėdami lankyti 08-090 grupės užsiėmimus, registruokitės „Stodami į eilę“.
M. Gandhi sakė, kad jei manai, kad esi per mažas pakeisti pasaulį, pabandyk išsimiegoti su uodu palapinėje. Taip ir aš, aplinkos inžinierė, po 11 administracinio darbo metų, pasirinkau keisti viską aplinkui, intensyviai ieškoti naujovių ir savo pomėgius versti darbu. Po truputėlį įsitraukiau į edukacinius projektus, prisiminiau patirtį, įgytą dirbant su vaikais stovyklose „Lietuvos Atgaja“, įvairiose programose, kurias ruošėm ir įgyvendinom Antakalnio vaikų ir jaunimo klube.
Savo pirmo pyrago receptą iškirpau iš tuometinio savaitraščio „Lietuvos pionierius“ ir mamai išgavus pažadą, kad orkaitės pati nejungsiu – iškepiau. Pasitikėjimas vis stiprėjo, o noras išbandyti, ką nors naujo augo ir niekur nedingo iki šių dienų: lankau įvairius maisto gaminimo ir derinimo kursus, skaitau spaudą, rašau tinklaraštį. Tad nutariau, kad jau laikas pasidalinti žiniomis su kitais.
Ką veikiame užsiėmime?
Susipažįstame su produktais.
Mokomės saugaus elgesio su įrankiais.
Pusryčių gamyba.
Ruošiame pietus.
Gaminame vakarienę.
Šventiniai ir proginiai patiekalai.
Desertai.
Pažengusieji mokosi pasaulio virtuvės subtilybių.
Kodėl verta lankyti kulinariją?
Ką svarbu žinoti prieš sudarant sutartį?
Komentarai (0)
Norėdami komentuoti, prisijunkite