2015 Europos metai vystymuisi

Mūsų centras džiaugiasi galėdamas prisidėti prie projekto „2015 Europos metai vystymuisi: Dalyvauk ir įsitrauk į vystomojo bendradarbiavimo veiklą“. Šis projektas skirtas didinti informuotumą ir šviesti įvairias jaunimo grupes apie Lietuvos ir Europos Sąjungos vystomojo bendradarbiavimo svarbą, tikslus ir aktualijas bei tuo pačiu skatinti Lietuvos visuomenės diskusijas ir dalyvavimą vystomojo bendradarbiavimo politikos įgyvendinime.

Šiuo metu vykdome 4 veiklas, susijusias su EMV projektu:

  • Internetinėje svetainėje bei socialiniame tinkle facebook viešiname informaciją apie projekto veiklas.
  • Organizuojame protmūšius (vystomojo bendradarbiavimo temomis), skirtus mokykloms. Jų laimėtojai keliaus į Tartu mokslo centrą Estijoje. Daugiau informacijos – čia.
  • Organizuojame Virtualaus laiško konkursą.
  • Organizuojame viktorinas radijuje (vystomojo bendradarbiavimo temomis). Šiuo metu bendradarbiaujame su ZIP FM radiju.
  • Organizuojame Laiško bendraamžiui konkursą

Kviečiame visus įsitraukti į šias veiklas, pažinti mūsų platųjį pasaulį ir laimėti šaunių prizų! :)

Projektas „2015 Europos metai vystymuisi: Dalyvauk ir įsitrauk į vystomojo bendradarbiavimo veiklą“ skirtas didinti informuotumą ir šviesti įvairias jaunimo grupes apie Lietuvos ir Europos Sąjungos vystomojo bendradarbiavimo svarbą, tikslus ir aktualijas bei tuo pačiu skatinti Lietuvos visuomenės diskusijas ir dalyvavimą vystomojo bendradarbiavimo politikos įgyvendinime. Projekto įgyvendinimą koordinuoja:

Projektas yra bendrai finansuojamas Europos Sąjungos ir LR užsienio reikalų ministerijos Vystomojo bendradarbiavimo ir paramos demokratijai programos lėšomis. Projekto turinys nebūtinai atspindi oficialią Europos Sąjungos poziciją. Daugiau informacijos apie Europos metus vystymuisi rasite čia: https://europa.eu/eyd2015/lt

Paskelbta: Rugsėjo 17, 2015

X
Prenumerata